WIJ DANKEN U VOOR HET BEZOEK AAN ONZE WEBSITE

VERF PRODUCTEN - BINNEN ZONWERING - BUITEN ZONWERING

In onze winkel, verf-behang cadeaubonnen verkrijgbaar met een meerwaarde voor uw geliefden en vrienden van 15% in onze winkel.

Koop jullie cadeaubonnen voor een verjaardag nu met een meerwaarde van 15%. Voorbeeld: Een waardebon van 50 Euro met meerwaarde is 57,50 Euro en en  waardebon van 100 Euri is 115 Euro in onze winkel.

’tVerfhuis Louis Linsen is open 

Bellen kan ook 011. 63 29 72 -

E-mail:louis.linsen@scarlet.be

Wij verkopen ook "doe het zelf verfproducten"

'tVerfhuis Louis Linsen

   Uw verfwinkel met advies 


Bea en Louis helpen u graag bij het maken van de juiste kleurkeuze uit ons ruim assortiment verven,vliesbehang,structuurbehang zonwering,vloerbekleding,enz.

Onze verven zijn ook te verkrijgen in de kleuren uit de volgende waaiers
We are colour, Boss, Flamant, Farrow&Ball, Sikkens, Caparol, Levis, Sigma, Histor, Alle Boss MY-MX kleuren Ral, NCSS enz.

Verf aankleuren ter plaatse in onze winkel, met MY-MIX
Kleurenmengsysteem met meer dan 1000 kleuren van de meeste topmerken
!


Wij zijn te bereiken en open op
Steenovenstraat 18 - 3990  Peer
Tel : 011. 63 29 72
E-mail : louis.linsen@scarlet.be
Openingsuren
Ma-Di-Vrij: 9u -18u30 - Woensdag : 9u -12u Namiddag gesloten. Zat: 9u -15u30
Donderdag en zondag gesloten

Nieuw bij TOPPOINT EASYCLICK vast zonder schroeven. Heel gemakkelijk zelf te plaatsen. Nu tijdelijk met 15 % korting. Kom het zeker in onze winkel bekijken en uitproberen.

Wij zijn dealer van,

BINNENZONWERING 

MERKEN zoals, DIAZ - VELUX - GB TOP BLINDS - WILMS enz.


Horizontale lamellen, reepgordijnen, rolgordijnen, plissé, vouwgordijnen, paneelgordijnen, ook voor uw veluxramen
Hou de extreme warmte buiten en de aangename frisheid binnen

VOOR U DE OP MAAT GEMAAKTE

VLIEGENRAMEN en HORREN

Houd vliegen, ongedierte en muggen buiten

BUITENZONWERING

Voorzetrolluiken in Aluminium. Maak een   keuze uit de vele Ral kleuren,  manuele bediening, elektrische- en digitale afstandbediening, plaatsing in  windvast en losse screen, vliegenramen - vliegendeuren,  wind en zon sensoren.

Wij plaatsen vanaf nu ook als officiele dealer van VELUX  dakraamrolluiken, rolgordijnen, vliegenhorren, vouwgordijnen voor uw veluxramen in PVC of Hout

Dit alles vakkundig door ons opgemeten, met de klant doorgesproken en nadien geplaatst 

Voorzetrolluiken 
Als kwaliteit belangrijk is 

Met het brede gamma rolluiken van onze leverancier Wilms vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl.
U hebt de keuze tussen PVC lamellen en een tiental aluminium lamellen. De dubbelwandig – met expansieschuim geïsoleerde –kwaliteitslamellen hebben een dikte van 8 tot 14mm.
De rolluikkasten (afgeschuind of rond), geleiders en onderlatten zijn uit voorraad leverbaar in onze standaardkleuren. Natuurlijk zijn hiervoor ook alle mogelijke RAL-kleuren beschikbaar, volgens de persoonlijke smaak van onze klanten.
Voor een ideaal veiligheidspantser kan U kiezen uit onze dubbelwandig geëxtrudeerde rolluiklamellen, waarvan ook een groot deel verkrijgbaar is in RAL-kleuren. 

Tal van voordelen

De rolluiken bieden een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten.
Bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht.
Kortom, rolluiken verhogen uw leefcomfort, zowel in de zomer als in de winter. Kom tot rust in je huis, en creëer er je persoonlijke aangename sfeer.

Gebruiksvriendelijke bediening

Onze rolluiken worden bediend door middel van lint, koord, stang of veer as. En ze kunnen natuurlijk ook elektrisch gestuurd worden.
Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van een individueel gestuurd rolluik tot een volledig geautomatiseerde centrale, het aanbod is heel uitgebreid.
Tijdschakelklokken houden ook handig rekening met zonsopgang en/of zonsondergang indien ze in de kosmische stand gezet worden. Zo kunnen ze tijdens uw afwezigheid toch de indruk wekken dat er iemand thuis is, waardoor ze inbrekers op een afstand houden.

Screens
Levenskwaliteit - Leefcomfort

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Buiten screens houden tot 85% van de zonnewarmte buiten en beschermen uw interieur tegen verkleuring door schadelijke UV stralen.
De onderhoudsvriendelijke screendoeken zijn transparant waardoor het zicht naar buiten behouden blijft. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende wevingen en in glasvezel- of polyesterkwaliteit. Dankzij het uitgebreide gamma van doekkleuren vindt u steeds een perfect passend doek bij uw interieur en architectuur. Zelfs verduisterende uitvoeringen zijn mogelijk, maar hierin is de keuze beperkter

Intelligente zonwering

Voor de bediening heeft u de keuze uit manuele (lint, stang) of electrische toepassingen.
Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak.
Van afzonderlijk elektrisch bediende systemen tot volledig geautomatiseerde groepsbedieningen die rekening houden met zon en wind. Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden, wat minder bekabeling met zich meebrengt.

Het oog wil ook wat

De kleine rechte, afgeschuinde of zelfs ronde aluminium geëxtrudeerde screenkastjes zijn verkrijgbaar in onze standaardkleuren. Verder kunnen alle RAL-kleuren worden toegepast voor kast, geleiders en onder lat. Ook een opbouwsysteem kan. Het screenkastje wordt dan bovenop het raam geplaatst en is na plaatsing niet meer zichtbaar.          

Bescherming van uw terras voor de zon met zonluifels.

Het perfecte evenwicht tussen warmte en licht

Hoewel de zon ons in een vrolijke stemming brengt, kan haar verstikkende warmte soms vervelend zijn. Geen nood: met een zonwering kan je hier wat aan doen. Plaatsing van een zonnetent kan ervoor zorgen dat je ook op de heetste dagen van het jaar optimaal van je terras kan genieten.

Zonnetenten met knikarmen

Zonnetenten zijn te verkrijgen in open of cassette uitvoering, met of zonder draagbuis. Cassettetenten zijn ontworpen om het opgerolde doek te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Esthetisch ogen ze ook mooier. Het armatuur, vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium, is verkrijgbaar in onze standaardkleuren of in eender welke RAL-kleur. In één geheel zijn zonnetenten tot 7 meter leverbaar, gekoppeld zelfs tot 14 meter. Uitval kan tot 4 meter voor bepaalde tenten.

Zon-windautomaat

Voor de bediening heeft u de keuze tussen manuele stangbediening of elektrische bediening. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimale gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Met de zon-windautomaat loopt het doek automatisch uit bij felle zonneschijn en bij hevige wind trekt het doek zich veiligheidshalve terug. Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden. Daardoor wordt extra werk voor bekabeling beperkt tot voeding aan de buismotor.

Uitvalschermen
Het oog wil ook wat 

Kenmerkend door hun kleine kast bieden uitvalschermen een goed alternatief voor kleine ramen. Uitvalschermen zijn op maat gemaakt en verkrijgbaar in breedtes tot 4 meter en een maximale uitval van 1,50 meter. Naast de standaardkleuren kunnen deze uitvalschermen gemoffeld worden in elke gewenste RAL-kleur. Ze zijn betrouwbaar te gebruiken op plaatsen waar meer wind is (bv. op verdieping), omdat de zijarmen het uitvalprofiel steeds goed vast houden.

Wij zijn te bereiken op

Steenovenstraat 18 - 3990 Peer
Tel : 011. 63 29 72
E-mail :
louis.linsen@scarlet.be

Deel deze pagina