Deel deze pagina

Mooi wonen met advies van 'tVerfhuis Louis Linsen
Mooi wonen met advies van 'tVerfhuis Louis Linsen

Doe het eens anders, opfrissen van de woning met een leuke hulpje! Nu bij 'tVERFHUIS 15 % korting voor een mooi cadeau aan jullie geliefden familie of vrienden! Een waardebon voor VERF, VLIESBEHANG, DOE HET ZELF PRODUCTEN enz. uit onze verfwinkel.

Koop jullie cadeaubonnen voor verjaardag of een ander feestje nu met een KORTING van 15%. Voorbeeld: Voor een cadeaubon of waardebon van 50 Euro betaal je in onze winkel 42.50 Euro. Voor een cadeaubon of waardebon van 100 Euro betaal je in onze winkel 85 Euro. Wie zou hier niet vrolijk van worden?

't Verfhuis Louis Linsen: Openingsuren,

Maandag-Dinsdag-Vrijdag van 9 u. tot 18 u 30.

Woensdag van 9 u tot 12 u. Namiddag gesloten.

Zaterdag  van, 9 u tot 15 u 30.

Donderdag  is onze sluitingsdag!

Bellen mag altijd - Tel 011.63 29 72 - GSM : 0478.224591

E-mail louis.linsen@scarlet.be 

Wij verkopen doe-het-zelf verfproducten.

 

Welke zijn de kleuren die anno 2024 onze huiskamers domineren?

Zie onze referenties, voorbeelden en foto's, onderaan. 

Boss Paints verfspecialisten bekennen kleur.

Wij zijn zeker niet duurder dan andere doe-het-zelf winkels!

Schildersmaterialen verf,rollen,borstel,kitten, afplaktapes, vele andere hulpproducten enz. Vliesbehang van vele top merken, renovatievlies, foto behang, accentwanden, retro enz. Doe het zelf producten, van bekende kwaliteits fabrikanten! 

Bij ons altijd met 15 % korting, maar vooral een vakkundig advies! Denk ook bij betaling aan jullie SODEXO - Consumptiecheques, Ecocheques, voor de vervaldatum!

Vraag inlichtingen bij,  

't Verfhuis Louis Linsen
Steenovenstraat 18. - 3990 Peer.
Tel : 011. 63 2972
Wij adviseren u graag bij uw keuze!
Een goed gevoel in uw woning geeft rust en gezelligheid in jullie leven

Een top product voor uw bepleisterde plafonds en uniek voor een  gipsplaten plafond! UW plafonds en muren - matter en naadloos

Matt maakt het helemaal. Matte muur- en plafondverf oogt heerlijk strak en verdoezelt zelfs onvolmaaktheden in de ondergrond.        BOSS paints stelt de ultieme matte plafond- en muurverf voor die zijn naam niet gestolen heeft: BOSSFLOW - BOSS PLAFONDVERF
Door zijn uitgekiende samenstelling is BOSS FLOW een superieure matte muurverf met een opvallend hoge dekkracht. Enkele reacties:

“Deze verf krijgt goede punten. Een verf met zo’n lange open tijd zorgt ervoor dat ik plafonds met veel lichtinval perfect kan schilderen. De vloei van BOSS FLOW is echt heel goed. Ik ben trots wanneer ik mijn werf oplever, een zeer strak en fijn resultaat en zo hoort het!”          Boss paints rekening gehouden met feedback van de professionele schilders. BOSS FLOW is meer dan ooit het resultaat van intensieve samenwerking met onze schilders.Vaklui hebben het product uitvoerig getest en omschreven het als de absolute top.

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van uw huis. Dit geeft een meerwaarde aan uw eigen woonkwaliteit. Belangrijk daarbij is een perfecte afstemming van kleurcombinaties.

Ook andere belangrijke kwaliteitsproducten koop je bij 'tVerfhuis Louis Linsen, voor uw klus bij renovatie-onderhoudswerken. 
Voor een goed eindresultaat is het de wijze van aanbrengen bepalend voor een groot deel van de duurzaamheid.
Een vakkundig advies kan u daarbij helpen. Heeft u vragen hierover dan kunnen wij altijd helpen met een advies in onze verfwinkel.
Uw woning is een vakman waard !
Tel : 011. 63 29 72 Of e-mail : louis.linsen@scarlet.be

Verfwerken - Behangen - Decoratiewerken