VRAAG HET ADVIES VAN DE VAKMAN-SCHILDER

WAAROM ZOU IK MIJN WONING ONDERHOUDEN

DE FIERHEID OM DE MEERWAARDE VAN UW WONING

5 Redenen om juist nu schilderonderhoud aan uw huis te laten uitvoeren of het zelf te doen

1. Uw huis opfrissen zo behoud het zijn waarde.
Natuurlijk laat u allereerst het onderhoud aan uw woning uitvoeren, omdat u uw huis graag in een perfecte staat wilt houden. Want dan behoud het zijn (meer)waarde. Hoe degelijker het verfsysteem, hoe beter uw woning beschermd is tegen allerlei weersinvloeden en UV stralen.

2. Het wettelijk verlaagde btw-tarief van 6 % geldt nu voor woningen ouder dan 10 jaar.

Nu voor woningen ouder dan 10 jaar - aan 6 % BTW
Voor schilderwerk van woningen ouder dan 5 jaar wordt slechts 6 % btw in rekening gebracht. Gerekend vanaf het moment dat de woning na oplevering daadwerkelijk bewoond is. Een verklaring attest voor de eigenaar dat de woning ouder is dan 5 jaar bezorgen wij u ter ondertekening.  

3. Uw huis milieuvriendelijk schilderen.
Verf is een chemisch product met zogenaamde 'vluchtige stoffen'. Stoffen die 'vervliegen' nadat de verf is aangebracht. Na het verdampen kan de verflaag uit gaan harden en uw huis beschermen. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar... er is wel nóg meer vakkennis nodig om deze verven aan te brengen. Wij bezorgen u de juiste borstel of rol. 

4. Zo bespaart u kosten.
Omdat het onderhoud aan uw woning periodiek terugkomt, bieden wij u de mogelijkheid een onderhoudsafspraak met ons te maken. Dat is een overeenkomst waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door ons schildersbedrijf. Hiermee beperkt u de onderhoudskosten. Wij geven u graag advies en hierdoor bespaart u op uw onderhoud veel tijd en geld.

5. Onderhoud kan het hele jaar.
Een schilderonderhoudsbeurt aan uw huis is niet gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is wel dat de relatieve vochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. Ideaal is, tijdens de winter binnenschilderwerk, in de zomer buitenschilderwerk. Succes!

Wij zijn te bereiken en zijn open op

Steenovenstraat 18 - 3990 Peer
Tel : 011. 63 29 72
E-mail :
louis.linsen@scarlet.be
Openingsuren

Ma- Di- Vrij: 9u -18u30 - Woensdag: 9u -12u Namiddag gesloten - Zat: 9u -15u30
Donderdag en zondag gesloten

Deel deze pagina